Cròniques dels Jocs

Ja estan publicades en format de llibre les Cròniques dels Jocs que heu pogut anar llegint aquí al blog. D’aquí poc afegiré la cinquena part online. Al llibre, a part, hi podreu trobar una breu introducció i un epíleg que li acaben de donar forma.

El podeu comprar en paper (llibre de butxaca) a: http://www.lulu.com/shop/joan-pahisa/cr%C3%B2niques-dels-jocs/paperback/product-21643051.html

O en format ebook des del botó de comprar del menú de l’esquerra. Heu de triar si el voleu en PDF, ePub o format per Kindle. Un cop comprat, us el faré arribar per email.

Aquí en teniu la sinposis de la contraportada:

Cròniques dels Jocs és un relat en primera persona de les experiències que en Joan va viure als Jocs Mundials. Deu dies que ens endinsen en un món insòlit on la majoria de gent en comptes d’alta és baixa. Intens, ple de sentit de l’humor i optimisme. Combina l’emoció de l’esport i reflexions personals que segur que no et deixaran indiferent. Mostra una altra perspectiva de part dels fets que narra el documental Glance Up.”

Moltes gràcies a tots!

portada-petita

Share on Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current month ye@r day *